top of page

Over Ans

IMG_6246.jpg

''Zelfvertrouwen krijg je niet door geforceerd positief denken,
maar door alle facetten van jezelf onder ogen
te durven zien en te accepteren.''

- Alberto del Niente

Mijn naam is Ans Winkel en in de afgelopen 25 jaar heb ik diverse opleidingen afgerond; Psycho-energetisch therapeut , NLP practitioner en master coach, Professional trainer/coach, trainingsacteur, pre-master psychologie, en mediator.


Al deze opleidingen heb ik de afgelopen jaren in praktijk gebracht door communicatie trainingen te geven en rollenspelen te verzorgen in diverse trainingen, maar ook door middel van 1 op 1 coaching, energetische behandelingen en bemiddelingsgesprekken.

Met OntWinkeling smelt ik deze kennis en ervaring samen, en heb ik een prachtige tool box aan methodes gecreëerd om mijn medemensen te motiveren en inspireren om een goede relatie met zichzelf en anderen te ontwikkelen. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

In mijn praktijk in Vorden werk ik 1 op 1, waarbij ik diverse methoden toepas, afhankelijk van jouw situatie en wat je nodig hebt. Vaak is het een combinatie van verschillende technieken die uiteindelijk de beste resultaten oplevert. Tijdens een eerste sessie bespreken we de mogelijkheden en voel ik meestal intuïtief aan wat voor jou het beste gaat werken.

  • LinkedIn Ans Winkel
bottom of page