top of page

Aanbod

Methoden

Afhankelijk van wat jij nodig hebt en waar het probleem ligt, gebruik ik één of meerdere methoden tijdens de sessies om jou te helpen. Hieronder staan de verschillende methoden kort uitgelegd.

 

  • Psycho-energetische behandeling: je hoofd loopt over en je lichaam is gespannen. Je wilt graag rust en balans ervaren en terugkomen bij jezelf. Een psycho-energetische behandeling kan je daarbij helpen. ‘Psycho’ heeft betrekking op de geest en de ziel, oftewel de psychische gesteldheid van de mens. De toevoeging ‘energetisch’ duidt op het werken met het energieveld: de aura en de chakra’s. Het toepassen van healing technieken die het energieveld zuiveren werkt goed bij mensen die veel stress ervaren, en vormt een mooie aanvulling op mijn meer 'aardse' coaching methoden.

  • Coaching: waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wat houdt je tegen? Wat heb je nodig om daar te komen? Deze vragen onderzoeken we tijdens mijn coaching sessies en bepalen welke stappen je moet nemen, of juist niet, om jouw doel te bereiken.

  • Wandel coaching: zit je veel in je hoofd? Gaan je gedachten met je op de loop? Dan is het goed om te wandelen. Tijdens onze wandeling in de mooie omgeving van Vorden oefenen we om vaste grond onder je voeten te voelen en te aarden. Hierdoor maak je ruimte in je hoofd en gaat de energie weer
    stromen in je lijf, waardoor je rust, kracht en helderheid creëert.

  • Communicatieve vaardigheden: hoe anderen op jou reageren heeft alles te maken met jouw eigen communicatiestijl en gedrag. Zij zijn jouw spiegel! Tijdens een sessie kan ik inzicht geven in hoe jij communiceert en de reactie daarop van de ander, waardoor je zal begrijpen hoe je met bepaalde aanpassingen beter kunt aansluiten bij de belevingswereld van de ander. Deze methode werkt in zowel bij conflicten op het werk als in de relatiesfeer.

Werkwijze

Kennismaking (gratis):

  • Tijd: 30 minuten

  • Doel: onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen en of er wederzijds een klik is.

Sessies OntWinkeling

Tijdens ons eerste gesprek gaan we kijken wat bij jou past en waar precies jouw verlangen ligt. Waarbij ik uit mijn rugzak met opleidingen en werkervaring jou de tools en mogelijkheden aanreik om dit te onderzoeken. Na het kiezen van het geschikte aanbod, gaan we dieper in op de inhoud en ondersteun ik je bij het creëren van bewustwording, het ontwikkelen van persoonlijke groei, en het realiseren van jouw verlangen.

Evaluatie gesprek

  • Na een aantal gesprekken is het tijd om zelf door te pakken, je weet inmiddels wat je wilt en wat je wilt bereiken en dat ga je in praktijk brengen.

  • Een maand na het laatste gesprek gaan we telefonisch evalueren hoe het met je gaat, wat je al in praktijk hebt gebracht en om te kijken of je genoeg tools hebt om verder te kunnen.

bottom of page